logo meisje groot.png

Vakfımız 8 Ocak 2019 tarihinde Uçurtma Vakfı adı altında faaliyete geçmiştir. Vakfımızın "Hollanda Ticaret Odası" ve "Hollanda Veri Dairesi" kayıtlarında ise Kamu Yararına Çalışan Vakıf statütü ile resmi kuruluş tarihi 26 Mart 2019 olarak geçmektedir. Uçurtma Vakfı yönetcileri Naciye Bahadir, Sultan Parlak, Hatice Pehlivan ve Esra Tunca tarafından tedvir edilerek faaliyet göstermektedir.

kuruluş

Uçurtma adındaki vakfımızın hedefi eğitim ve bilgiyi desteklemek ve teşvik etmek, yoksullukla mücadele etmek ve yardıma ihtiyacı olan insanlara bu yardımı sağlamaktır.

Vakfımız hedefini çeşitli projelerin organizasyonu ile yardıma ihtiyacı olan kişilere ve eğitime ve bilgiye destek vererek bağışçıların destek ve katkıları ile gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu niteliklerle vakfımız hayallerin gökyüzüyle buluşmasını temenni etmektedir.

hedef

- Uçurtma Vakfı-

IMG_0251.jpg

IMG_7984.jpg

IMG_2277.jpg

Çocuklarınızın yarın söz sahibi olmasını istiyorsanız, daha bugünden onlara iyi kitaplar hediye edin.

Kamu Yararına Çalışan Vakıf

Hollanda Ticaret Odası kaydımız

KvK:    74386514

RSIN:  859875982